Yunus Emre Ortaokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entellektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Öğrencilerimizin kendilerini sürekli geliştirebileceği bir ortamın sürekliliğini sağlamamızdır.

Saatler: DERS BAŞLANGIÇ: 08:30 DERS BİTİŞ : 15:20 (HER TENEFFÜS 10 DAKİKADIR.)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://guroymakyeo.meb.k12.tr

Adres - GİRNE MAH. 707 SK. BITLIS GÜROYMAK YUNUS EMRE ILKOKULU BLOK NO 42/1 GÜROYMAK / BİTLİS

Kütüphane Kitap Sayısı :2000

Yerleşim Yeri - MAHALLE:GİRNE MAHALLESİ İLÇE:GÜROYMAK İL: BİTLİS

Ulaşım OKULUMUZA ÖĞRETMEN SERVİSİ VE MİNİBÜS ULAŞIMI MEVCUTTUR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK :1 KM İL MERKEZİNE UZAKLIK :29 KM